Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Rosalie - Dinsdag 18 Juli 2024

    Welk formaat loungeset past in jouw tuin?

    Een loungeset is een geweldige manier om je tuin om te toveren tot een comfortabele en stijlvolle buitenruimte. Of je nu een ruime achtertuin hebt of een knus stadstuintje, er is altijd een loungeset die perfect past bij jouw situatie. In deze blog helpen we je bij het kiezen van het juiste formaat loungeset en bespreken we verschillende soorten sets die je tuin kunnen verfraaien.

    De functie van de loungeset

    Voordat je een loungeset gaat kiezen, is het belangrijk om te bepalen waarvoor je de set voornamelijk wilt gebruiken. Wil je een ruime hoek hebben om te relaxen. Of heb je een grote familie en wil je een set die geschikt is voor sociale bijeenkomsten en etentjes? Door de functie van de loungeset te bepalen, kun je gerichter zoeken en een set kiezen die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

    Welke afmeting voor mijn loungeset? 

    Meten is weten. Bij het kiezen van je juiste loungeset is het natuurlijk belangrijk om de afmetingen van je tuin te weten. Meet de lengte en breedte van het gebied in je tuin waar je de loungeset wilt plaatsen. Houd hierbij ook rekening met looppaden en andere dingen in de tuin zoals plantenbakken, bomen en schuttingen. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte overblijft om te kunnen lopen en eventueel andere tuinmeubels te plaatsen. Zo voorkom je dat je een te grote of te kleine loungeset aanschaft. Wanneer je ongeveer 60 tot 90 cm over hebt is dat voldoende speling om genoeg loopruimte over te houden. Verder kan je alle afmetingen van een bepaalde loungeset terugvinden bij de productspecificaties. 

    Hoeveel zitplaatsen voor mijn loungeset?

    Nu weet je hoeveel ruimte je hebt in je tuin en is de volgende stap het bepalen hoeveel zitplaatsen je nodig hebt. Heb je een kleine tuin of balkon? Kies dan bijvoorbeeld voor een compacte loungeset, zoals een balkon loungeset, die meestal bestaat uit een tafeltje met twee stoelen. Wanneer je en wat ruimere tuin hebt kun je bijvoorbeeld gaan voor een hoek loungeset, deze bieden zitplaatsen voor 4 tot 7 personen. Ook kun je uitpakken met dining loungeset, perfect voor lange zomeravonden om te dineren met vrienden en familie. Hiervoor kun je kiezen voor een loungeset voor 4 personen of voor een loungeset voor 6 personen

    De perfecte afmetingen voor je loungeset

    Om de afmetingen voor je loungeset te kiezen bepaal je eerst de functie van je loungeset. Vervolgens meet je de beschikbare ruimte in je tuin en kies je het aantal zitplaatsen die je nodig hebt. Of je nu een kleine of een ruime loungeset zoekt, door deze stappen te volgen zorg je ervoor dat je loungeset perfect past in jouw tuin. Om optimaal te genieten van je tuin kun je ook een mooie parasol toevoegen, dan kun je ook in de schaduw genieten van je loungeset. Zo creëer je een comfortabele plek waar je optimaal kunt genieten van je tuin.

    Shop mooie loungesets met de juiste afmetingen

    Vers van de pers

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »